Настройка зачисления на курс

Limba străină (Facultatea de Fizică și Inginerie)
Anul I

Cursul limba engleză de specialitate (IT) este destinat studenților ce studiază tehnologiile informaționale si care după absolvire vor activa în domeniul IT. Cursul de asemenea va fi foarte util pentru cei care vor colabora cu companiile străine, sau vor ieși pe piața internațională.
În procesul studiilor fiecare student își va îmbogăți considerabil vocabularul, ceea ce îi va permite în continuare, să citească în limba engleză literatura și documentația specializată. Cursul English for Computer Engineering este o practică prețioasă de vorbire și scris, deoarece fiecare lecție va include astfel de etape ca: ascultarea dialogurilor între purtătorii limbii, discutarea ultimilor noutăți în IT și consolidarea materialului studiat, citirea articolelor tematice și în sfîrșit temele foarte variate.
Disciplina Limba străină (Limba engleză de specialitate) se axează pe studiul mai aprofundat al terminologiei informatice,  cu scopul de a ajuta studenţii să obţină un set specific de competenţe-cheie necesare pentru formarea specialistului in domeniul Tehnologiilor Informaţionale. Limba engleză de specialitate presupune utilizarea mai ampla a materialului lingvistic ce ţine de specialitatea studenţilor. Studierea acestui limbaj îmbogăţeşte vocabularul şi dezvoltă deprinderea de a discuta pe teme strîns legate de specializarea studenţilor.

parhomenco
parhomenco
parhomenco
parhomenco