Opciones de matriculación

Managementul mediului
Anul III

           Managementul mediului presupune familiarizarea studenţilor cu ştiinţa economico-ecologică orientată spre gestiunea eficientă a mediului la toate nivelurile manageriale, bazată pe programe şi proiecte ecologice elaborate în baza principiilor eficienţei economice, căutând un optim integral.

            Obiectivul cursului Managementul mediului este: studierea metodelor, principiilor, instrumentelor, tehnologiilor de reducere a influenţei negative asupra mediului ambiant de către agenţii economici şi populaţie în aşa mod, încât să se reducă la minim riscul pentru dauna cauzată de către ei mediului.

            Principalul câştig al studenţilor, de la specialitatea Ecologie, îl constituie nu atât un volum de cunoştinţe economice şi ecologice (deşi ponderea componentului cognitiv este impresionantă), cât, mai cu seamă, cultivarea unui grad înalt al siguranţei de sine, capacitatea de a-şi asuma responsabilitatea pentru propriul destin şi pentru edificarea unui mod decent de viaţă. Cursul este destinat studenților anului III de la specialitatea 424.1 Ecologie.

Auto-matriculación (Student)
Auto-matriculación (Student)