Options d’inscription

Managementul calităţii aerului
Semestrul I

Disciplina „Managementul calității aerului” se înscrie foarte reușit în programul de master „Managementul mediului”, asigurând aprofundarea cunoștințelor teoretice și practice  în problemele de monitoring, control și management al calității aerului.

Pe parcursul studierii acestei discipline masteranzii se vor familiariza cu obiectul de studiu al controlului și managementului calității aerului; cu terminologia și sistemul de monitoring al calități aerului.

 De asemenea, masteranzii se vor familiariza cu tehnica și experiența mondială în promovarea monitoringului și managementului calității aerului, standardele și Sistemul de Monitoring și Management al Calității Aerului. Ei se vor cunoaște cu promovarea managementului calității aerului la nivel de întreprindere, inclusiv cu metodologia implementării sistemului de management al calității aerului. 

Aceste cunoștințe și competențe au ca obiective principale – diminuarea gradului de poluare a aerului și crearea condițiilor pentru un aer curat și sănătos pentru oameni, valorificarea tuturor condiţiilor de vreme şi climă favorabile vieţii şi activităţii omului. Cursul este destinat studenților anului I de la programul de master „Managementul mediului”. Disciplina este predată în limba română.

Auto-inscription (Student)
Auto-inscription (Student)