Opțiuni înscriere

Psihologia, Facultatea de Științe Economice
Anul II

În societatea contemporană, problema cunoașterii de sine și a celorlalți devine o cheie sigură a performanței în orice context, inclusiv cel economic. În scopul realizării acestui deziderat, Cursul de Psihologie, adresat studenților da la Facultatea de Științe Economice, îmbină în sine modulele de bază ale psihologiei generale (procesele psihice senzoriale, cognitive, reglatorii și sistemul de personalitate), implicând și o introducere în problematica psihologiei sociale. 

Conținutul cursului servește drept preambul al formării abilităților de comunicare organizațională eficientă, al însușirii modalităților de soluționare a conflictelor, al gestionării stresului și prevenirii sindromului Burnout în mediul profesional.

Tematicile cursului sunt prezentate într-un mod esențializat și sistematic, fiind însoțite de exemple concrete și sarcini practice, având menirea să asigure însușirea temeinică a cunoștințelor.

Activitatea în cadrul prelegerilor şi seminarelor este orientată spre autocunoaștere și eficientizare funcțională a calității prestanței personale și profesionale.

Cursul de Psihologie
Cursul de Psihologie