Opzioni di iscrizione

MANAGEMENTUL PROIECTELOR ÎN SERVICII ȘI TURISM
Semestrul III

În contextul dezvoltării tehnologiilor avansate, a managementului informaţiei şi mijloacelor de comunicare, un loc tot mai important îl ocupă strategiile de dezvoltare a firmelor (organizaţiilor de toate tipurile) pe bază de proiecte. De altfel, strategiile de dezvoltare a companiilor mari au în vedere şi sunt conduse după principiile impuse de managementul proiectelor. De asemenea, instituţiile publice sau private, ca şi organizaţiile nonguvernamentale au început să se orienteze către proiecte atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Proiectele se pot realiza în orice domeniu de activitate (economie, servicii, politică, turism etc.)
Scopul principal al cursului „Managementul proiectelor în servicii și turism”, constă în formarea competențelor studenților ciclului II masterat în managementul proiectelor, în legătură cu care obiectivele educaţionale ale cursului să includă dobândirea cunoştinţelor în domeniul de studiu, dobândirea deprinderilor pentru evaluarea eficacităţii diferitelor tipuri de proiecte, dezvoltarea creativă în vederea scrierii de proiecte și identificării surselor de finanțare pe diverse categorii/ tipuri.
Cursul dat cuprinde o serie de noţiuni introductive despre proiecte şi modul lor de gestionare, despre locul şi rolul pe care acestea îl ocupă în societate. Totodată, se urmăreşte dezvoltarea capacităţilor de elaborare, implementare şi evaluare a proiectelor, precum şi modalităţile de identificare a unor potenţiale surse de finanţare a acestora. În același timp, cursul ține să relateze și din elementele caracteristice proiectelor europene din perspectiva dezvoltării și promovării obiectivului european în Republica Moldova.

Iscrizione spontanea (Student)
Iscrizione spontanea (Student)