Einschreibeoptionen

Metode combinate de analiză
Semestrul III

Metodele, aplicate în analiză chimică, nu se caracterizează printr-o selectivitate absolută, în cazul analizei sistemelor policomponente în prealabil se aplică diferite metode și tehnici de pretratare, care urmăresc scopul înlăturării speciilor interferente.  Cursul Metode combinate de analiză are ca scop familiarizarea beneficiarilor cu aspecte teoretice şi principii de bază ale metodelor aplicate în analiza sistemelor policomponente, precum și înarmarea acestora cu tehnici practici folosiți la realizarea analizelor rerspective.   

Cursul Metode combinate de analiză face parte din cursurile de specializare şi este destinat studenţilor ciclului II masterat, anul II, semestrul III de la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică, programul Materiale Avansate în Chimie și Biofarmaceutică.  

Cunoştinţele şi aptitudinile dobândite la disciplina Metode combinate de analiză oferă un sprijin substanţial în înţelegerea modalităţilor de analiză cantitativă a obiectelor policomponente cu componenţi naturali şi sintetici. Abilităţile practice acumulate constituie baza pentru înţelegerea importanţei realizării unor analize specifice, sensibile şi reproductibile.

Cunoştinţele acumulate în cadrul acestei discipline vor fi utilizate la efectuarea analizelor  chimice a obiectelor din mediul ambiant, a produselor farmaceutice cât şi la efectuarea lucrărilor de cercetare.

Gäste können auf diesen Kurs nicht zugreifen. Melden Sie sich bitte an.