Opțiuni înscriere

AUDIT FINANCIAR rus
Anul I

Curriculumul la disciplina „Audit financiar”, inclusă în planul de învăţământ la specialitatea „Contabilitate” este elaborat la nivelul departamentului, reprezentând un document conceptual operaţional, care pune în aplicare prevederile cadrului legal în procesul educațional. Elementele de bază ale curriculumului sunt finalităţile de studii orientate spre formarea competenţelor profesionale.

În rezultatul studierii disciplinei ”Audit financiar”, studenţii specialității Contabilitate vor fi capabili să utilizeze concepte și teorii noi din practica națională și internațională, metode și instrumente de audit, fiscalitate și analiză a elaborării și prezentării situațiilor financiare de către entități, a performanței financiare în realizarea de misiuni de audit, etc.

Disciplina „Audit financiar” participă la formarea competențelor profesionale ale personalității integre şi competențe profesionale în domeniul gestiunii finanțelor și contabilității în afaceri pentru a corespunde cerințelor actuale şi de perspectivă a pieței de muncă locale şi internaționale.

Pentru studenţii Facultăţii Ştiinţei Economice studiul disciplinei „Audit financiar” se încheie cu examen. Studentul se admite la examen după susținerea a două teste pe parcursul semestrului, însușirea materialul teoretic, practic din cadrul lecțiilor de seminare şi susținerea lucrului individual.

Limba de pregătire: română/rusă/engleză.

Autoînscriere (Student)
Autoînscriere (Student)
Autoînscriere (Student)
Autoînscriere (Student)
Autoînscriere (Student)
Autoînscriere (Student)
AF rus an III
AF rus an III