Opciones de matriculación

Proiect de semestru. Determinarea unor parametri de caliate a produselor comericale
Semestrul II

re ca scop identificarea unor modalităţi flexibile de formare profesională, care să apropie studentul de condiţiile reale ale activi­tăţii profesionale și să contribuie la achiziționarea de către studenți a competențelor profesionale. Pe de altă parte, proiectul de semestru este axat și pe consolidarea relației cu angajatorii și necesitățile dictate de piața de muncă. Realizarea proiectului de semestru se bazează pe lucrul studenților în grup.

naliza critică a metodelor clasice și moderne, conceptarea și realizarea unor metode noi de analiză a difertor materiale anorganice și organice; selectarea metodelor instrumentale adecvate de caracterizarea a materialelor noi obținute; optimizarea și modernizarea procedeelor și tehnicilor existente pentru sinteza și cercetarea materialelor în funcție de sarcinile propuse. Aceste competențe vor ajuta studenții să activeze în piața muncii.

este predat în limba română. Beneficiarii acestui proiect de semestru sunt studenții ciclului II, master, anul I de la Facultatea de Chimie şi Tehnologie chimică, program Materiale avansate în chimie și biofarmaceutică

 

Anul acedemic 2023-2024, semestrul II
Anul acedemic 2023-2024, semestrul II